Voor een magazijn is het van belang om gebruik te maken van de juiste kwaliteit LED verlichting met voldoende lichtopbrengst. Op die manier zijn labels goed leesbaar en producten goed zichtbaar. Dat bespaart tijd en voorkomt irritatie en mogelijke ongelukken.

Tegelijkertijd mag verlichting niet te sterk zijn. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat heftruckchauffeurs verblind kunnen worden als ze veel omhoogkijken.

Een magazijn is vaak ingedeeld in meerdere, lange gangpaden. Maar lang niet overal wordt constant gewerkt. In vrijwel ieder magazijn brandt hierdoor de verlichting in onbemande stellingen onnodig lang.

Light Advice biedt energie-efficiënte led-verlichting. Door gebruik te maken van slimme sensoren wordt onnodig energieverbruik in het magazijn voorkomen.

Denk hierbij aan beweging sensoren gecombineerd met verschillende aanwezigheidsfuncties die je helemaal naar wens kunt afstellen. Hiermee bereikt u niet alleen een behoorlijk lager energieverbruik, maar ook de verlichting zelf gaat veel langer mee. Daardoor wordt de terugverdientijd aanzienlijk korter.

Light Advice helpt u graag bij het selecteren van de juiste verlichtingsoplossingen om uw magazijn te verlichten zodat de verlichting perfect bij uw situatie past en voldoet aan de Europese norm NEN 12464-1.