Het selecteren van de juiste industriële verlichting kan een behoorlijke klus zijn.

Vooral in distributiecentra is goede verlichting van cruciaal belan,g aangezien dit vaak grote en hoge panden betreft. Door de hoge stellingen ontstaat al snel schaduwvorming, terwijl hier de productiviteit en veiligheid van werknemers voorop staat.

Heftruckchauffeurs die verblind worden door te felle verlichting, of juist weer niet goed de etiketten op de pallets kunnen aflezen.  Allemaal gevolgen van het niet toepassen van het juiste type verlichting op de juiste plaats.

Distributiecentra die momenteel nog gebruik maken van conventionele TL-verlichting kunnen als snel 65% tot wel 90% besparen op de energiekosten indien zij overtappen naar een duurzame LED verlichtingsoplossing, zonder dat de gehele verlichtingsinstallatie hoeft te worden vervangen.

De distributieverlichting van Light Advice  gaat al snel ruim 30 jaar mee en levert direct een energiebesparing van ruim 65% op.  Door de lange levensduur blijven de kosten voor onderhoud/vervanging laag waardoor u uw investering al binnen enkele jaren heeft terugverdiend.

Light Advice helpt u graag bij het selecteren van het juiste type verlichting voor uw distributiecentrum.