De beste LED lampen, gratis lichtplan en advies voor sport en fitness

Juiste verlichting is cruciaal. Als eerste voor de veiligheid van de sporter en daarnaast helpt het de sporter bij het correct uitvoeren van de oefeningen.

Het lichtniveau moet niet alleen voldoende zijn, maar ook gelijkmatig verspreid anders raken de sporters te snel vermoeid door het continu aanpassen van het oog van licht naar donker. En aangezien de meeste sporters naar boven kijken tijdens het beoefenen van hun sport, is het belangrijk dat ze niet worden verblind door het licht.

Kleur belangrijk voor sportverlichting

Ook de keuze van de lichtkleur is belangrijk bij het kiezen van goede sportverlichting. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat daglicht de concentratie verhoogt. Daardoor kan de sport beter worden beoefend. Dat motiveert sporters om langer in de sportschool te blijven. Zo zorgt goed licht ervoor dat ze sneller terugkomen, waardoor uw omzet groeit.

Bij balsporten zoals tennis, hockey en voetbal is flikkering van het licht een probleem. Hierdoor kan de bal op hoge snelheid slecht worden waargenomen, geen enkele sporter wil dat hij door slecht licht de bal mist.

Light Advice kan u helpen uw oefenruimte op de juiste manier te verlichten.
Wilt u weten wat Light Advice kan betekenen voor uw sportschool of fitnesscentrum?
Wij helpen u graag, wanneer u belt of appt naar 085-2006430.

Projecten

BOX Rotterdam Project bekijken