Een bedrijfshal kent veel verschillende functies. Het is daarom belangrijk om het juiste type verlichting toe te passen voor de werkzaamheden die in deze ruimte worden verricht. Hierbij is het cruciaal dat er voldoende verlichtingssterkte aanwezig is boven de werkgebieden en productietafels. 

Welke bedrijfsverlichting u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de functie van de bedrijfshal.

Voor een ruimte waar kleur en details duidelijk onderscheiden moeten worden, is een ander type LED lamp benodigd dan voor een ruimte voor de opslag van goederen.

Naast het creëren van een veilige werkplek is het belangrijk om een prettige werkomgeving te realiseren. Verlichtingseigenschappen zoals lichtkleur en flicker vrijheid van het licht is hierbij van groot belang.

Veel bedrijfshallen hebben niet 24/7 de volledige verlichtingssterkte nodig.

Door LED verlichting samen met slimme sensoren toe te passen wordt de bedrijfshal op het juiste moment van de benodigde verlichtingsbehoefte voorzien, zonder dat er onnodig energie wordt verbruikt.

Light Advice kan u adviseren met het selecteren van de juiste verlichtingsoplossing voor uw bedrijfshal zodat de verlichting perfect bij uw situatie past en voldoet aan de Europese norm NEN 12464-1.

Projecten

van Gils Automotive Project bekijken