LED Retail Flavours

Fabrikanten van ledverlichting  wilden onvolledigheid in kleurverzadiging voorkomen. Zij hebben daarom LED Flavours ontwikkeld, ledlicht waarmee zij de meest optimale kleurweergave realiseren.

Voor winkelverlichting zijn speciale led-lichtspectra ontwikkeld die bepaalde artikelen of materialen optimaal belichten. Iedere LED Flavour heeft eigen, specifieke kenmerken voor de kleurweergave van het licht.

Standaard 930

De standaard 930 warm-witte lichtkleur wordt gekarakteriseerd door zijn warme kleurweergave en zachte wittinten. Daardoor creëert u met de Standaard 930 Flavour een vriendelijke en gastvrije verkoopomgeving.

Premium White

De Premium White Flavour legt nadruk op heldere en sterke wittinten. Hierdoor krijgt de jurk een aansprekende glans en is wit ook echt sprankelend wit.

Crisp White

De Crisp White Flavour benadrukt de verschillende variaties in wittinten. Crisp White geeft een boost aan het materiaal, het maakt wit nog witter en de overige kleuren levendiger.

Premium Color

De Premium Color Flavour verhoogt het contrast tussen de verschillende kleuren en tussen de wittinten. Met de Premium Color technologie krijgen uw klanten een dynamische winkelbeleving met intense kleuren en levendige contrasten.

Denim Colors

De Denim Colors is speciaal ontwikkeld om het verschil aan te tonen tussen verschillende spijkerstoffen.

Deze belichtingstechniek benadrukt de verschillen tussen de kleur en de glans van de spijkerstoffen, ook bij stone washed of gebleekt materiaal.

 

 

< Terug naar kennisbank